به گزارش ،مدیرعامل یکی از شرکتهای فناور زیر مجموعه شتابدهنده خیام گفت: سیستم تولید این محصول با فناوری راکتور بسته و ۱۰۰ درصد بسته است و امکان ورود آلودگی در آن وجود ندارد و خروجی آن نیز فاقد مواد سمی و کاملا خالص است، در نتیجه قابلیت استفاده در صنایع دارویی، غذایی و همچنین آرایشی و بهداشتی را دارد و میتواند جایگزین نمونه خارجی وارداتی این محصول باشد.
آقای رستگار مقدم، با بیان اینکه جلبک اسپیرولینا در جهان در گریدهای متفاوتی همچون گرید دارویی، گرید غذایی، گرید آرایشی_بهداشتی و گرید حیوانی برای غذای دام و طیور و آبزیان تولید میشود،گفت: این محصول یک ریز جلبک و به حدی غنی از مواد غذایی است که در دنیا از آن با عنوان غذای آینده و super food یاد میشود.
وی، صنایع دارویی، غذایی و آرایشی-بهداشتی را بازار هدف این محصول در کشور عنوان کرد و افزود: ما برای راهاندازی اولین گلخانه نیمهصنعتی تولید جلبک اسپیرولینای دارویی و غذایی و تولید انبوه این محصول از صندوق پژوهش و فناوری سلامت ثامن تسهیلات دریافت کردیم.
به نقل از روابط عمومی صندوق پژوهش و فناوری سلامت ثامن، حمیدرضا فرهادی، مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری صندوق سلامت ثامن نیز با اشاره به اینکه بیش از ۹۷ درصد از ریزجلبکهای مورد استفاده در صنایع دارویی و غذایی کشور وارداتی هستند، گفت: نمونههای اروپایی این محصول با توجه به قیمت بالای آن برای صنایع صرفه اقتصادی ندارد، بنابراین اکثر صنایع ایرانی محصول مورد نیاز خود را از چین تامین میکنند.
فرهادی افزود: ریز جلبکهای تولیدی این شرکت در صنایع دارویی و غذایی کاربرد دارد و با توجه به قیمت آن میتواند جایگزین محصول وارداتی از چین شود.
پرش به محتوا
مطلب بعدی